Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 57 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Synergistic effect of arabinoxylan and (1,3)(1,4)-β-glucan reduces the starch hydrolysis rate in wheat flour
 
 
Titel: Synergistic effect of arabinoxylan and (1,3)(1,4)-β-glucan reduces the starch hydrolysis rate in wheat flour
Auteur: Ying, Ruifeng
Zhou, Ting
Xie, Hui
Huang, Meigui
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 141 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 57 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland