Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 70 gevonden artikelen
 
 
  In vitro fermentation characteristics of oxidized konjac glucomannan and its modulation effects on gut microbiota
 
 
Titel: In vitro fermentation characteristics of oxidized konjac glucomannan and its modulation effects on gut microbiota
Auteur: Li, Yao
Gong, Ting
Lu, Hongjia
Ma, Senquan
Liu, Xiong
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 141 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland