Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Corrigendum to “Co-folding of soy protein isolates and shellac by structural interplays to induce hydrogels” [Food Hydrocolloids 139 (2023) 108527]
 
 
Titel: Corrigendum to “Co-folding of soy protein isolates and shellac by structural interplays to induce hydrogels” [Food Hydrocolloids 139 (2023) 108527]
Auteur: Guo, Yang
Zhang, Zhi-guo
Cai, Jing
Li, Wei-rong
Chen, Ling-yun
Wu, Wei-cheng
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 140 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland