Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Effects of pH during dry-heat preparation on the physicochemical and emulsifying properties of rice starch and whey protein isolate mixtures
 
 
Titel: Effects of pH during dry-heat preparation on the physicochemical and emulsifying properties of rice starch and whey protein isolate mixtures
Auteur: Zhu, Peilei
Du, Xianfeng
Liu, Caiyu
Zhao, Guiyun
Wang, Mingchun
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 140 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland