Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Effect of egg white protein-insoluble soybean fiber interactions on the formation and structural characteristics of low-oil emulsion gels
 
 
Titel: Effect of egg white protein-insoluble soybean fiber interactions on the formation and structural characteristics of low-oil emulsion gels
Auteur: Zhao, Xiujie
Chen, Bifen
Liu, Tongxun
Cai, Yongjian
Deng, Xinlun
Zhao, Mouming
Zhao, Qiangzhong
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 140 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland