Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Emulsifying properties of BSA in different vegetable oil emulsions using conductivity technique
 
 
Titel: Emulsifying properties of BSA in different vegetable oil emulsions using conductivity technique
Auteur: Al-Malah, K.I.
Azzam, M.O.J.
Omari, R.M.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 14 (2000) nr. 5 pagina's 6 p.
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland