Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Effect of protein aggregates on the complex coacervation between β-lactoglobulin and acacia gum at pH 4.2
 
 
Titel: Effect of protein aggregates on the complex coacervation between β-lactoglobulin and acacia gum at pH 4.2
Auteur: Schmitt, C.
Sanchez, C.
Despond, S.
Renard, D.
Thomas, F.
Hardy, J.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 14 (2000) nr. 4 pagina's 11 p.
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland