Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 77 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical properties and gluten structures of frozen steamed bread dough under freeze–thaw treatment affected by gamma-polyglutamic acid
 
 
Titel: Physicochemical properties and gluten structures of frozen steamed bread dough under freeze–thaw treatment affected by gamma-polyglutamic acid
Auteur: Guan, Erqi
Zhang, Tingjing
Wu, Kun
Yang, Yuling
Bian, Ke
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 137 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 77 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland