Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 69 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Modification of structural and functional characteristics of casein treated with quercetin via two interaction modes: Covalent and non-covalent interactions
 
 
Titel: Modification of structural and functional characteristics of casein treated with quercetin via two interaction modes: Covalent and non-covalent interactions
Auteur: Ke, Chuxin
Liu, Bingshuo
Dudu, Olayemi Eyituoyo
Zhang, Shaoqi
Meng, Lu
Wang, Yu
Wei, Wanlinhao
Cheng, Jinju
Yan, Tingsheng
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 137 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 69 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland