Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 105 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Whippable emulsions co-stabilized by protein particles and emulsifiers: The effect of emulsifier type
 
 
Titel: Whippable emulsions co-stabilized by protein particles and emulsifiers: The effect of emulsifier type
Auteur: Liu, Zelong
Zhao, Mengmeng
Shehzad, Qayyum
Wang, Jing
Sun, Baoguo
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 137 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 105 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland