Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Protein nanofibrils from mung bean: The effect of pH on morphology and the ability to form and stabilise foams
 
 
Titel: Protein nanofibrils from mung bean: The effect of pH on morphology and the ability to form and stabilise foams
Auteur: Herneke, Anja
Karkehabadi, Saeid
Lu, Jing
Lendel, Christofer
Langton, Maud
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 136 () nr. PB pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland