Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 85 van 111 gevonden artikelen
 
 
  Preparation of high internal phase Pickering emulsion gels stabilized by glycyrrhizic acid-zein composite nanoparticles: Gelation mechanism and 3D printing performance
 
 
Titel: Preparation of high internal phase Pickering emulsion gels stabilized by glycyrrhizic acid-zein composite nanoparticles: Gelation mechanism and 3D printing performance
Auteur: Qiu, Chao
Wang, Chenxi
Li, Xiaojing
Sang, Shangyuan
McClements, David Julian
Chen, Long
Long, Jie
Jiao, Aiquan
Wang, Jinpeng
Jin, Zhengyu
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 135 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 85 van 111 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland