Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 111 gevonden artikelen
 
 
  Effects of extrusion on structural properties, physicochemical properties and in vitro starch digestibility of Tartary buckwheat flour
 
 
Titel: Effects of extrusion on structural properties, physicochemical properties and in vitro starch digestibility of Tartary buckwheat flour
Auteur: Zhang, Zhuo
Zhu, Manli
Xing, Bao
Liang, Yongqiang
Zou, Liang
Li, Mengzhuo
Fan, Xin
Ren, Guixing
Zhang, Lizhen
Qin, Peiyou
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 135 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 111 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland