Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 111 gevonden artikelen
 
 
  Effect of rice bran on properties of yogurt: Comparison between addition of bran before fermentation and after fermentation
 
 
Titel: Effect of rice bran on properties of yogurt: Comparison between addition of bran before fermentation and after fermentation
Auteur: Wu, Tongfeng
Deng, Chong
Luo, Shunjing
Liu, Chengmei
Hu, Xiuting
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 135 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 111 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland