Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 102 van 111 gevonden artikelen
 
 
  Synergistic effect of whey proteins and their derived microgels in the stabilization of O/W emulsions
 
 
Titel: Synergistic effect of whey proteins and their derived microgels in the stabilization of O/W emulsions
Auteur: Silva, Jéssica Thaís do Prado
Janssen, Annabel
Nicoletti, Vânia Regina
Schroën, Karin
de Ruiter, Jolet
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 135 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 102 van 111 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland