Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 95 van 102 gevonden artikelen
 
 
  The heated-induced gelation of soy protein isolate at subunit level: Exploring the impacts of α and α′ subunits on SPI gelation based on natural hybrid breeding varieties
 
 
Titel: The heated-induced gelation of soy protein isolate at subunit level: Exploring the impacts of α and α′ subunits on SPI gelation based on natural hybrid breeding varieties
Auteur: Fu, Hongling
Li, Jiaxin
Yang, Xiaoqing
Swallah, Mohammed Sharif
Gong, Hao
Ji, Lei
Meng, Xiangze
Lyu, Bo
Yu, Hansong
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 134 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 95 van 102 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland