Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 94 van 102 gevonden artikelen
 
 
  The formation, structural and rheological properties of emulsion gels stabilized by egg white protein-insoluble soybean fiber complex
 
 
Titel: The formation, structural and rheological properties of emulsion gels stabilized by egg white protein-insoluble soybean fiber complex
Auteur: Zhao, Xiujie
Chen, Bifen
Liu, Tongxun
Cai, Yongjian
Huang, Lihua
Zhao, Mouming
Zhao, Qiangzhong
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 134 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 94 van 102 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland