Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 102 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Hofmeister series anions on freeze-thaw stability of emulsion stabilized with whey protein isolates
 
 
Titel: Effect of Hofmeister series anions on freeze-thaw stability of emulsion stabilized with whey protein isolates
Auteur: Lai, Hao
Shen, Qian
Zhan, Fuchao
Jiang, Sha
Sui, Haomin
Chen, Yijie
Li, Bin
Li, Jing
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 134 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 102 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland