Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 75 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Mechanism behind the rheological property improvement of fava bean protein by the presence of dextran
 
 
Titel: Mechanism behind the rheological property improvement of fava bean protein by the presence of dextran
Auteur: Dong, Huan
Li, Yitao
Jia, Caihua
Zhang, Binjia
Niu, Meng
Zhao, Siming
Xu, Yan
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 133 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 75 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland