Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Effects of non-covalent interactions between pectin and volatile compounds on the flavor release of tomato paste
 
 
Titel: Effects of non-covalent interactions between pectin and volatile compounds on the flavor release of tomato paste
Auteur: Li, Xuejie
Zeng, Xiangquan
Xi, Yu
Li, He
Yuan, Yang
Li, Jian
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 133 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland