Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Effects of amylose and amylopectin molecular structures on rheological, thermal and textural properties of soft cake batters
 
 
Titel: Effects of amylose and amylopectin molecular structures on rheological, thermal and textural properties of soft cake batters
Auteur: Yang, Xiaoyan
Pan, Yujun
Li, Songnan
Li, Cheng
Li, Enpeng
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 133 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland