Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Effect of calcium ions concentration on the properties and microstructures of doubly induced sorghum arabinoxylan/soy protein isolate mixed gels
 
 
Titel: Effect of calcium ions concentration on the properties and microstructures of doubly induced sorghum arabinoxylan/soy protein isolate mixed gels
Auteur: Yan, Jinxin
Yin, Lijun
Qu, Yuanyuan
Yan, Wenjia
Zhang, Minghao
Su, Jiaqi
Jia, Xin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 133 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland