Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Rheology of edible food inks from 2D/3D/4D printing, and its role in future 5D/6D printing
 
 
Titel: Rheology of edible food inks from 2D/3D/4D printing, and its role in future 5D/6D printing
Auteur: Cheng, Yang
Fu, Yu
Ma, Liang
Yap, Pei Lay
Losic, Dusan
Wang, Hongxia
Zhang, Yuhao
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 132 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland