Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Effect of downstream processing on the structure and rheological properties of xanthan gum generated by fermentation of Melaleuca alternifolia residue hydrolysate
 
 
Titel: Effect of downstream processing on the structure and rheological properties of xanthan gum generated by fermentation of Melaleuca alternifolia residue hydrolysate
Auteur: Li, Zhi-Xuan
Chen, Jia-Yu
Wu, Yi
Huang, Zhong-Ying
Wu, Shu-Ting
Chen, Yun
Gao, Jing
Hu, Yong
Huang, Chao
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 132 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland