Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Effect of desalted egg white and gelatin mixture system on frozen dough
 
 
Titel: Effect of desalted egg white and gelatin mixture system on frozen dough
Auteur: Zhou, Bin
Dai, Yalei
Guo, Dashan
Zhang, Jiajia
Liang, Hongshan
Li, Bin
Sun, Jing
Wu, Jian
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 132 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland