Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Rheological properties of enzymatic milk gel: Effect of ion partitioning in casein micelles
 
 
Titel: Rheological properties of enzymatic milk gel: Effect of ion partitioning in casein micelles
Auteur: Bauland, Julien
Famelart, Marie-Hélène
Faiveley, Marc
Croguennec, Thomas
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 130 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland