Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Emulsifying and emulsion stabilization mechanism of pectin from Nicandra physaloides (Linn.) Gaertn seeds: Comparison with apple and citrus pectin
 
 
Titel: Emulsifying and emulsion stabilization mechanism of pectin from Nicandra physaloides (Linn.) Gaertn seeds: Comparison with apple and citrus pectin
Auteur: Liu, Hongyi
Deng, Lizhen
Dai, Taotao
Chen, Jun
Liu, Wei
Liu, Chengmei
Chen, Mingshun
Liang, Ruihong
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 130 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland