Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Effects of xanthan gum and sodium alginate on gelatinization and gels structure of debranched pea starch by pullulanase
 
 
Titel: Effects of xanthan gum and sodium alginate on gelatinization and gels structure of debranched pea starch by pullulanase
Auteur: Wang, Kun
Sui, Jie
Gao, Wei
Yu, Bin
Yuan, Chao
Guo, Li
Cui, Bo
Abd El-Aty, A.M.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 130 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland