Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Surface and emulsification properties of a new gum extracted from Portulaca oleracea L.
 
 
Titel: Surface and emulsification properties of a new gum extracted from Portulaca oleracea L.
Auteur: Garti, N.
Slavin, Y.
Aserin, A.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 13 (1999) nr. 2 pagina's 11 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland