Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Rheological properties of acidic soybean protein gels: Salt addition effect
 
 
Titel: Rheological properties of acidic soybean protein gels: Salt addition effect
Auteur: Puppo, Marı́a Cecilia
Añón, Marı́a Cristina
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 13 (1999) nr. 2 pagina's 10 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland