Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Fabrication and characterization of oil-in-water emulsions stabilized by whey protein isolate/phloridzin/sodium alginate ternary complex
 
 
Titel: Fabrication and characterization of oil-in-water emulsions stabilized by whey protein isolate/phloridzin/sodium alginate ternary complex
Auteur: Li, Jiaqi
Geng, Sheng
Zhen, Shiyu
Lv, Xiaofan
Liu, Benguo
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland