Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Amidated pectin with amino acids: Preparation, characterization and potential application in Hydrocolloids
 
 
Titel: Amidated pectin with amino acids: Preparation, characterization and potential application in Hydrocolloids
Auteur: Wang, Pengkai
Gao, Yifan
Wang, Daqing
Huang, Zhili
Fei, Peng
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland