Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 43 gevonden artikelen
 
 
  The effect of fat content in food matrix on the structure, rheological properties and digestive properties of protein
 
 
Titel: The effect of fat content in food matrix on the structure, rheological properties and digestive properties of protein
Auteur: Ding, Mengzhen
Huang, Zixin
Jin, Zhiying
Zhou, Chang
Wu, Juqing
Zhao, Di
Shan, Kai
Ke, Weixin
Zhang, Miao
Nian, Yingqun
Li, Chunbao
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 126 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland