Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Characterization and in vitro digestibility of potato starch encapsulated in calcium alginate beads
 
 
Titel: Characterization and in vitro digestibility of potato starch encapsulated in calcium alginate beads
Auteur: Cui, Congli
Jiang, Han
Guan, Minghang
Ji, Na
Xiong, Liu
Sun, Qingjie
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 126 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland