Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Structural evolution during gelation of pea and whey proteins envisaged by time-resolved ultra-small-angle x-ray scattering (USAXS)
 
 
Titel: Structural evolution during gelation of pea and whey proteins envisaged by time-resolved ultra-small-angle x-ray scattering (USAXS)
Auteur: Chen, Da
Kuzmenko, Ivan
Ilavsky, Jan
Pinho, Lorena
Campanella, Osvaldo
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 126 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland