Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 43 gevonden artikelen
 
 
  pH-dependent micellar properties of edible biosurfactant steviol glycosides and their oil-water interfacial interactions with soy proteins
 
 
Titel: pH-dependent micellar properties of edible biosurfactant steviol glycosides and their oil-water interfacial interactions with soy proteins
Auteur: Yang, Yunyi
Zhang, Juyang
Liu, Yang
Wu, Linhe
Li, Qing
Xu, Mengyue
Wan, Zhili
Ngai, To
Yang, Xiaoquan
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 126 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland