Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 69 van 76 gevonden artikelen
 
 
  Synthesis of amidated pectin with amino acid using ultra-low temperature enzymatic method and its evaluation of fat mimic characteristics
 
 
Titel: Synthesis of amidated pectin with amino acid using ultra-low temperature enzymatic method and its evaluation of fat mimic characteristics
Auteur: Zheng, Chenmin
Zhang, Zhigang
Ding, Nengshui
Huang, Bingqing
Zhang, Guoguang
Fei, Peng
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 125 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 69 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland