Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 66 van 76 gevonden artikelen
 
 
  Structure characteristics and functionality of water-soluble fraction from high-intensity ultrasound treated pea protein isolate
 
 
Titel: Structure characteristics and functionality of water-soluble fraction from high-intensity ultrasound treated pea protein isolate
Auteur: Gao, Kun
Zha, Fengchao
Yang, Zhongyu
Rao, Jiajia
Chen, Bingcan
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 125 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 66 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland