Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 76 gevonden artikelen
 
 
  Effect of microwave exposure to flaxseed on the composition, structure and techno-functionality of gum polysaccharides
 
 
Titel: Effect of microwave exposure to flaxseed on the composition, structure and techno-functionality of gum polysaccharides
Auteur: Yu, Xiao
Huang, Shasha
Yang, Fan
Qin, Xiaopeng
Nie, Chengzhen
Deng, Qianchun
Huang, Fenghong
Xiang, Qisen
Zhu, Yingying
Geng, Fang
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 125 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland