Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 76 gevonden artikelen
 
 
  Acid-induced gels from soy and whey protein thermally-induced mixed aggregates: Rheology and microstructure
 
 
Titel: Acid-induced gels from soy and whey protein thermally-induced mixed aggregates: Rheology and microstructure
Auteur: Xia, Wenjie
Zhu, Linfeng
Delahaije, Roy J.B.M.
Cheng, Zhe
Zhou, Xilong
Sagis, Leonard M.C.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 125 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 76 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland