Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 74 gevonden artikelen
 
 
  Composite emulsifying behavior of egg white protein and rhamnolipid: Properties of the constructed high internal phase emulsions
 
 
Titel: Composite emulsifying behavior of egg white protein and rhamnolipid: Properties of the constructed high internal phase emulsions
Auteur: Yang, Yinyue
Li, Junhua
Su, Yujie
Gu, Luping
Yang, Yanjun
Chang, Cuihua
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 74 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland