Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 74 gevonden artikelen
 
 
  Gelation and network structure of acidified milk gel investigated at different length scales with and without addition of iota-carrageenan
 
 
Titel: Gelation and network structure of acidified milk gel investigated at different length scales with and without addition of iota-carrageenan
Auteur: Sone, Izumi
Hosoi, Moe
Geonzon, Lester C.
Jung, Hwabin
Descallar, Faith Bernadette
Bingjie, Hu
Matsukawa, Shingo
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 74 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland