Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 74 gevonden artikelen
 
 
  Functional characterization of plant-based protein to determine its quality for food applications
 
 
Titel: Functional characterization of plant-based protein to determine its quality for food applications
Auteur: Kumar, Manoj
Tomar, Maharishi
Potkule, Jayashree
Reetu,
Punia, Sneh
Dhakane-Lad, Jyoti
Singh, Surinder
Dhumal, Sangram
Chandra Pradhan, Prakash
Bhushan, Bharat
Anitha, T.
Alajil, Omar
Alhariri, Ahmad
Amarowicz, Ryszard
Kennedy, John F.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 74 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland