Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 74 gevonden artikelen
 
 
  Effect of oxidative modification by reactive oxygen species (ROS) on the aggregation of whey protein concentrate (WPC)
 
 
Titel: Effect of oxidative modification by reactive oxygen species (ROS) on the aggregation of whey protein concentrate (WPC)
Auteur: Feng, Yongli
Wang, Jianming
Hu, Haiyue
Yang, Chen
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 74 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland