Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 74 gevonden artikelen
 
 
  Dietary fatty acid-mediated protein encapsulation simultaneously improving the water-solubility, storage stability, and oral absorption of astaxanthin
 
 
Titel: Dietary fatty acid-mediated protein encapsulation simultaneously improving the water-solubility, storage stability, and oral absorption of astaxanthin
Auteur: Huang, Ling
Li, Donghui
Ma, Yu
Liu, Yixiang
Liu, Guangming
Wang, Yanbo
Tan, Bin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 74 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland