Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Impact of superheated steam on the moisture transfer, structural characteristics and rheological properties of wheat starch
 
 
Titel: Impact of superheated steam on the moisture transfer, structural characteristics and rheological properties of wheat starch
Auteur: Ma, Yongshuai
Zhang, Huang
Jin, Yamei
Xu, Dan
Xu, Xueming
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 122 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland