Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Enzymatic modification of potato starch by amylosucrase according to reaction temperature: Effect of branch-chain length on structural, physicochemical, and digestive properties
 
 
Titel: Enzymatic modification of potato starch by amylosucrase according to reaction temperature: Effect of branch-chain length on structural, physicochemical, and digestive properties
Auteur: Jung, Dong-Hyun
Park, Cheon-Seok
Kim, Hyun-Seok
Nam, Tae Gyu
Lee, Byung-Hoo
Baik, Moo-Yeol
Yoo, Sang-Ho
Seo, Dong-Ho
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 122 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland