Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 95 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Tribology and QCM-D approaches provide mechanistic insights into red wine mouthfeel, astringency sub-qualities and the role of saliva
 
 
Titel: Tribology and QCM-D approaches provide mechanistic insights into red wine mouthfeel, astringency sub-qualities and the role of saliva
Auteur: Wang, Shaoyang
Olarte Mantilla, Sandra M.
Smith, Paul A.
Stokes, Jason R.
Smyth, Heather E.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 120 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 95 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland