Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 94 van 99 gevonden artikelen
 
 
  The underlying mechanism of alkali-induced ovalbumin gel transforms to sol: Physicochemical properties, structure and quantitative protein degradation analysis
 
 
Titel: The underlying mechanism of alkali-induced ovalbumin gel transforms to sol: Physicochemical properties, structure and quantitative protein degradation analysis
Auteur: Gao, Xuejing
Yao, Yao
Wu, Na
Xu, Mingsheng
Zhao, Yan
Tu, Yonggang
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 120 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 94 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland