Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 78 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Role of lysozyme on liquid egg white foaming properties: Interface behavior, physicochemical characteristics and protein structure
 
 
Titel: Role of lysozyme on liquid egg white foaming properties: Interface behavior, physicochemical characteristics and protein structure
Auteur: Zhao, Qiannan
Ding, Lixian
Xia, Minquan
Huang, Xi
Isobe, Kazuhiro
Handa, Akihiro
Cai, Zhaoxia
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 120 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 78 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland